Ние включихме тези продукти, избрани от Пейдж Десорбо, защото смятаме, че

...
Ние включихме тези продукти, избрани от Пейдж Десорбо, защото смятаме, че
Коментари Харесай

Звездата на лятната къща Пейдж Десорбо ме повлия да купя тези 52 продукта

Ние включихме тези артикули, определени от Пейдж Десорбо, тъй като считаме, че ще харесате нейния избор на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Внимавам за драмата, само че би трябвало да призная, че постоянно се разпръсквам от модата, изключително когато Пейдж Десорбо е в сцена. Винаги нуждая се от детайлности за това какво носи тя и козметичните артикули, в които се кълне. За благополучие, любимката на почитателите на Bravo в никакъв случай не пази пазаруващите си находки.

Пейдж е единствено един от хората с отзиви, на които имам вяра. Тя не се опасява да даде почтено мнение и да показа своите прозрения за най-хубавите трикове за потребление на артикул за грижа за кожата или оферти за стилизиране на тоалет.

Ето моите 52 обичани продукта, които Пейдж ме е предиздвикала да купя. Да, в действителност купих всичко това. И, не, не скърбя за нито една по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР